Aanzetten doorstuur functie e-TDR van Boomerweb naar Medimo

Wanneer een zorgorganisatie overstapt van Boomerweb naar Medimo, dan dient de apotheek de bestanden voortaan naar Medimo te sturen in plaats van naar Boomerweb. Om dit te vergemakkelijken, kunnen apotheken in Curo instellen dat de bestanden vanuit Boomerweb worden doorgestuurd naar Medimo.  Dit kan de apotheek dan gebruiken totdat die geen cliënten meer op Boomerweb heeft.

Dit artikel beschrijft de stappen voor het activeren van de doorstuurfunctie in Curo.

Toevoegen van van koppeling Medimo

In Curo is de koppeling 'Medimo' beschikbaar. Activeert u deze koppeling, dan komen de medicatiegegevens ook in Medimo te staan.
  1. Log in als apotheek in Curo

2. Navigeer naar instellingen
    Dit kan via Beheer > Geavanceerd > Instellingen.

3. Klik op het tabblad 'koppelingen'
    Dit tabblad wordt in de geavanceerde instellingen aan de linkerzijde onder het tabblad 'Apotheek' weergegeven. In dit tabblad worden de bestaande koppeling te getoond. Dit lijkt op de onderstaande afbeelding.

4. Klik op de knop 'Koppeling toevoegen'
    Hierna wordt een venster getoond waar u een koppeling kunt selecteren.

5. Selecteer de koppeling 'Medimo'
    Dit ziet er dan uit zoals de onderstaande afbeelding.

6. Klik op de knop 'Volgende'
    Hiermee navigeert u naar het tabblad gegevens en wordt er een korte toelichting op de koppeling gegeven. Dit ziet eruit zoals de onderstaande afbeelding.

7. Klik op de knop 'Opslaan en sluiten'
     Hiermee voegt u de koppeling toe en worden alle medicatieberichten doorgestuurd naar Medimo. Dit geldt voor de koppelingen Sanday (Apro). CGM, Chipsoft en Farmasys.

Pharmacom

Maakt u gebruik van Pharmacom, dan is het doorsturen van de gegevens vanuit Curo niet nodig. Het is vanuit Pharmacom mogelijk om voor dezelfde cliënt met meerdere toedienregistratiesystemen tegelijk te koppelen. Hiervoor is het wel nodig dat u het reguliere aansluitproces volgt.