Cliënt zoeken in de MedimoApp

In de app kan er direct op cliënt worden gezocht. Dit is handig wanneer u de toedienregistratie wilt openen van één specifieke cliënt, maar u deze niet meteen in de werklijst ziet staan.

Instructies

Volg de onderstaande stappen om te zoeken naar een cliënt:
  1. Tik op de knop 'Toedienregistratie'
    Hiermee opent u de toedienregistratie en toont de app een lijst van werklijsten en een knop om naar een cliënt te zoeken. De onderstaande afbeelding is hiervan een voorbeeld.

2. Tik op de knop ‘Cliënt zoeken’
    De app toont hierdoor een scherm om te zoeken naar een cliënt. De onderstaande afbeelding is hiervan een voorbeeld.

3. Geef een zoekterm op
    Gebruik minimaal 3 karakters. Medimo toont een lijst van cliënten die voldoen aan de zoekterm. De onderstaande afbeelding is hiervan een voorbeeld.

4. Tik op het gewenste zoekresultaat
    Hiermee opent u de medicatielijst van de cliënt. De onderstaande afbeelding is hiervan een voorbeeld.

Demo video

Bekijk de onderstaande video voor een demonstratie van het zoeken naar een specifieke cliënt.