Hoe lees ik een GDS-assortiment in?

Dit kan met de functie 'GDS-assortiment inlezen (csv)' in het 'lijst beheren' overzicht van het geneesmiddellijst.
Gebruik het zoeken in alles veld of klik vanuit het hoofdmenu op Onderhoud > Geneesmiddellijsten > GDS-assortiment> Kies de betreffende (lege) geneesmiddellijst > Lijst beheren > GDS-assortiment inlezen (csv). Medimo toont een formulier om een CSV-bestand in te lezen. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.
Het inlezen van een geneesmiddellijst kan alleen naar een lege geneesmiddellijst. Zorg dat u eerst de nieuwe (lege) geneesmiddellijst hebt aangemaakt voordat u een CSV-bestand gaat inlezen.
In het CSV-bestand dienen alleen de ZI-nummers te zijn opgenomen. Volg onderstaande instructies om een GDS-assortiment in te lezen.
  1. Klik op de knop 'Bladeren...'
    Hiermee kunt u het CSV-bestand wat u wilt inlezen selecteren.

2. Selecteer de doel-lijst
    Dit is de lege lijst waaraan de Zi-nummer worden toegevoegd.

3. Kies de actie
    Kies 'Voeg toe aan leeg GDS-assortiment'.

4. Klik op de knop 'Opslaan'
    Hiermee leest u het CSV bestand in. Na het inlezen toont Medimo een verwerkingsrapport. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.