Hoe log ik in op de Medimo webversie met de MedimoApp?

Voordat u kunt inloggen met de MedimoApp op de Medimo webversie dient u account te zijn toegevoegd aan de MedimoApp. Raadpleeg artikel Hoe voeg ik een gebruiker toe aan de MedimoApp? voor meer informatie hierover.
Volg onderstaande instructies om in te loggen met de MedimoApp.
  1. Navigeer naar uw Medimo-omgeving
    Bijvoorbeeld https://secure.medimo.nl Medimo toont het inlogscherm waarvan onderstaande afbeelding een voorbeeld is.

2. Geef uw gebruikersnaam op

3. Geef uw pincode op
    Geef alleen uw pincode op, maak GEEN gebruik van uw token.

4. Klik op de knop 'Inloggen'
    In plaats van te klikken kunt u ook de Entertoets gebruiken. Medimo stuurt een inlogcode naar de MedimoApp waarop u het laatst bent ingelogd en vraagt in de webversie om de inlogcode op te geven. Dit ziet eruit zoals onderstaande afbeelding.

5. Geef de ontvangen inlog-code op
    Deze heeft u ontvangen op de MedimoApp.

6. Klik op de knop 'Login'
    U heeft 3 pogingen om in te loggen. is de code 3 keer foutief ingevoerd dan vraagt Medimo opnieuw de inloggegevens op te geven.

Geen code ontvangen op de MedimoApp?

Als u geen code op de MedimoApp heeft ontvangen, dan kunt u via sms inloggen. Als er na 60 seconden geen inlogcode is opgegeven dan toont Medimo de mogelijkheid om de code via sms te sturen. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

Medimo stuurt deze code naar het nummer wat gekoppeld is aan het account.