Hoe voeg ik een gebruiker toe aan de MedimoApp door middel van het openen van een QR-code in de Medimo Webversie?

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan de MedimoApp door middel van het openen van een QR-code in de Medimo Webversie?

Deze methode kunt u gebruiken om een account op naam als gebruiker toe te voegen aan de MedimoApp. Aan dit account op naam moet een mobiel nummer zijn gekoppeld waarop een verificatie sms kan worden ontvangen. Volg onderstaande instructies om de QR-code te openen.

Log in op de Medimo webversie.
Doe dit op het apparaat waarop de MedimoApp is geïnstalleerd.

Tik rechtsboven op het silhouet.
Medimo toont het gebruikersmenu.

Tik op 'Registreer App'.
Medimo toont de 'Registreer Medimo App' pagina.

Tik op de blauwe knop 'Open QR-code met de app'
Uw apparaat kan vragen of de MedimoApp mag worden geopend. Kies ja, open of sta toe om de app te openen.

Bent u via single sign-on ingelogd? dan vraagt de MedimoApp om een pincode aan te maken. Bent u met gebruikersnaam en wachtwoord ingelogd? dan vraagt de MedimoApp om een code die u per sms ontvangt. Medimo stuurt deze sms naar het gekoppelde mobiele nummer. Nadat u de sms-code hebt opgegeven vraagt de MedimoApp een pincode aan te maken.

Geef een 5-cijferige pincode op.
Eenvoudige pincodes zoals 12345 worden niet geaccepteerd.

Tik op de blauwe knop 'VOLGENDE'.
Hierna is de gebruiker toegevoegd en toont de app het beginscherm.

Medisch Hulpmiddel

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en toedienregistratiesysteem (TDR) en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Directive (MDD, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-2, productiedatum: 30-04-2024