Hoe voeg ik een setting toe aan mijn apotheek?

Dit vanuit de apotheek entiteit. U navigeer naar de apotheek entiteit vanuit het hoofdmenu via Mijn apotheek > Apotheek beheren. De onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een apotheek entiteit.

Voordat u de setting gaat toevoegen moeten de volgende punten bekend zijn:
  1. De permissie - Bijvoorbeeld 'Onderdruk digitaal nakijken overleden cliƫnten'.
  2. De ontvanger - In het geval van een setting is de ontvanger een afdeling, locatie of cluster.
Volg de onderstaande stappen om een setting toe te voegen.
  1. Klik op de link 'Permissies'
    Hiermee navigeer u naar de ingestelde settings en permissies van uw apotheek entiteit. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. Klik op de knop 'Nieuwe setting'
    Hierdoor toont Medimo een pop-up waarmee u de setting kunt toevoegen. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

3. Selecteer de permissie
    Klik hiervoor in het veld achter  'Selecteer permissie'. Medimo toont daarna de lijst met beschikbare permissies. Klik op de permissie om deze te selecteren. Hierdoor wordt het veld voor 'Ontvanger' actief en kleurt wit. De onderstaande afbeelding is een voorbeeld daarvan.

4. Selecteer ontvanger
    De ontvanger bepaald voor welke locatie(s) of cluster de setting geldt. Klik in dit veld voor een lijst met beschikbare ontvangers. Klik op de ontvanger om deze te selecteren.

5. Geef een reden van toevoegen op
    Hier dient u minimaal 3 karakters op te geven.

6. Klik op de knop 'Opslaan'
    Medimo vraagt of u het zeker weet. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

Medisch Hulpmiddel

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en toedienregistratiesysteem (TDR) en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Directive (MDD, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024