Ik probeer een certificaat op mijn Android tablet te installeren, maar ik kan nog steeds niet inloggen. Melding: melding: fout met ssl-verbinding

Ik probeer een certificaat op mijn Android tablet te installeren, maar ik kan nog steeds niet inloggen. Melding: melding: fout met ssl-verbinding

Inloggen op een Android met een certificaat kan prima. Wel moet je het certificaat goed geïnstalleerd hebben en dien je van het bekende IP adres te komen.
Soms is het zo dat android het basiscertificaat van Medimo niet vertrouwt. Dat moet je dan expliciet instellen. Ook kan het zijn dat dit basiscertificaat helemaal niet meegeïnstalleerd is. Deze zit bijgesloten in het certificaat van de gebruiker, maar mogelijkerwijs installeert de Samsung dat default niet.

Het rootcertificate is apart te downloaden op: https://secure.medimo.nl/certificaat/index.php