MedimoApp controlefoto extra opties

Tijdens het maken van de controlefoto's kunt u gebruik maken van extra opties om de controlefoto's conform de werkafspraken aan te bieden. De opties worden hieronder toegelicht.

Wisselen van camera

Standaard gebruikt de app de camera op de achterkant van het toestel. Indien gewenst kunt u de camera die aan de voorkant zit gebruiken. Tik hiervoor op het 'Wissel camera'-icoon. In de onderstaande afbeelding wijst de gekleurde pijl hiernaar.

Foto's uit bibliotheek toevoegen

Naast live foto's maken, kunt u ook foto's uit de fotobibliotheek toevoegen. Tik hiervoor op het 'Voeg bestaande foto toe'-icoon. In de onderstaande afbeelding wijst de gekleurde pijl hiernaar.

Foto's raadplegen

Onderaan worden de gemaakte/toegevoegd foto's getoond. Dit komt overeen met de onderstaande afbeelding. Deze foto's kunt u vergrootten/raadplegen om na te gaan of die conform de werkafspraken is gemaakt. Tik daarvoor op de foto waarna de app de vergrootte versie toont. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

U kunt swipen of de pijlen die bovenaan aan de rechterzijde worden getoond gebruiken, om tussen de foto's te navigeren.

Foto verwijderen

Heeft u een verkeerde foto gemaakt of toegevoegd, dan kunt u deze verwijderen voordat u de controlefoto's aanbied. Gebruik daarvoor het witte kruisje in de foto in de lijst met foto's. In de onderstaande afbeelding wijst de gekleurde pijl daarnaar.

Medisch Hulpmiddel

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en toedienregistratiesysteem (TDR) en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Directive (MDD, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024