Waar zijn cliënten waarvoor medicatie uit een AIS wordt geïmporteerd aan te herkennen?

Waar zijn cliënten waarvoor medicatie uit een AIS wordt geïmporteerd aan te herkennen?

Wanneer Medimo de medicatie importeert uit een Apotheek informatiesysteem (AIS), dan toont Medimo dit in de cliëntinfobalk. Medimo toont daar de volgende informatie:
  1. Wanneer de laatste succesvolle import is uitgevoerd (zie groene pijl in onderstaande afbeelding).
  2. Het label import (zie blauwe pijl in onderstaande afbeelding).
De onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de status van een cliënt waarvoor medicatie wordt geïmporteerd.

Apotheek-import informatiescherm

In het het apotheek-import informatiescherm kunt u de meest recente informatie over de import nagaan. U opent dit scherm door te klikken op het label 'IMPORT'. Hierna toont Medimo een scherm dat lijkt op de onderstaande afbeelding.

Historie
In de historie gaat u na hoe de werking is verlopen van de medicatie-imports. Daar toont Medimo een scherm dat lijkt op de onderstaande afbeelding.

AIS import inplannen
Als de apotheek die de medicatie importeert werkt met het AIS Pharmacom of Promedico, dan kan de import worden ingepland vanuit Medimo. In dat geval wordt de knop 'AIS import inplannen' getoond in het apotheek-import informatiescherm.

Ook kan Medimo een waarschuwing tonen in de status. Deze waarschuwingen worden getoond in de status zodat de zorg of functioneel applicatiebeheerder contact kan zoeken met de verantwoordelijke apotheek. Dit kan in de volgende situaties:
  1. Import kan niet worden verwerkt vanwege een foutmelding - Door met de muis naar de melding te gaan wordt in een tooltip aangegeven wat de foutmelding is.
  2. Er is langer dan 72 uur geen medicatie geïmporteerd
De onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een status met bovenstaande foutmeldingen.