Wat doet de parameter 'Deadline vandaag (min)' bij een afdeling entiteit?

Wat doet de parameter 'Deadline vandaag (min)' bij een afdeling entiteit?

De deadline gebruikt Medimo om te bepalen of de apotheek een medicatie wijziging wat per vandaag ingaat nog kan verwerken (uitgezonderd spoedleveringen). Voert de voorschrijver voor de deadline de medicatie wijziging door dan toont Medimo als ingangsdatum de dag van vandaag. Is dit na de deadline, dan toont Medimo de dag van morgen. In geval van spoed kan een voorschrijver hiervan afwijken door de mutatiedatum handmatig aan te passen.

De deadline wordt opgegeven in minuten zie bijlage om de deadline te berekenen.

Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-4, productiedatum: 01-10-2024​