Wat betekenen de items 1e weekleverdag, deadline (min) bij een afdeling entiteit?

Wat betekenen de items 1e weekleverdag, deadline (min) bij een afdeling entiteit?

Hier stelt u de leverdag van de medicatierol in. Medimo gebruikt deze waarde bij het tonen van de gewenste leverdatum wanneer er besteld wordt voor de afdeling of cliënt. 
Wordt er 2x per week een medicatierol geleverd dan kunt het item 2e weekleverdag, deadline (min) gebruiken (Zie FAQ Wat betekent 2e weekleverdag, deadline (min) bij een afdeling entiteit?). 

De deadline gebruikt Medimo om te bepalen welke datum (en tijd) er moet worden getoond wanneer er medicatie wordt besteld voor de afdeling of cliënt. Als de bestelling wordt ingevoerd voor de deadline dan toont Medimo leverdatum van de aankomende leverdag. Wordt deze ingevoerd na de deadline dan toont Medimo de leverdatum van de volgende leverdag.  

De deadline wordt ingesteld in minuten (ZiFAQ Hoe bereken ik de deadline van de weekroldag of weekleverdag?).




Medisch Hulpmiddel

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en toedienregistratiesysteem (TDR) en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Directive (MDD, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024

CE certificate