Wat betekenen de waarden van de instelling 'Sedativa herhalen' bij de locatie entiteit?

Wat betekenen de waarden van de instelling 'Sedativa herhalen' bij de locatie entiteit?

Bij dit item wordt aangegeven in hoeverre Sedativa herhaald(besteld) mag worden door gebruikers die GEEN medicatie mogen voorschrijven. Hierbij is er keuze uit 4 opties:
  1. Ja, zorg mag aanvragen - Gebruikers die de permissie 'Bestel herhaalmedicatie' hebben kunnen sedativa herhalen.
  2. Ja, zorg mag aanvragen, arts accordeert - Eindgebruikers die de permissie 'Bestel herhaalmedicatie' hebben kunnen een aanvraag ter beoordeling aanbieden bij de arts. Een arts moet de aanvraag accorderen voordat de bestelling naar de apotheek gaat. Als deze optie is geactiveerd dan toont Medimo dit tijdens invoeren van de bestelling.
  3. Ja, mits geconfigureerd voor arts - Gebruikers die de permissie 'Bestel herhaalmedicatie' hebben kunnen sedativa herhalen, mits de arts van inschrijving dit heeft ingesteld. Is dit niet door de arts van inschrijving ingesteld dan kunnen alleen gebruikers die medicatie kunnen voorschrijven deze geneesmiddelen herhalen. Voor de arts wordt dit ingesteld met de setting 'Sta aanvragen sedativa toe'. Raadpleeg artikel Hoe voeg ik een setting toe aan een arts entiteit? voor meer informatie over het instellen van een setting voor een arts.
  4. Nee, alleen voorschrijvers - Alleen gebruikers die medicatie kunnen voorschrijven mogen sedativa herhalen.




Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024​

CE certificate