Wat betekenen de waarden van de instelling Wijzig standaard per' bij een locatie entiteit?

Wat betekenen de waarden van de instelling Wijzig standaard per' bij een locatie entiteit?

Dit instelling heeft betrekking op het wijzigen van voorgeschreven medicatie. Medimo bepaald aan de hand van deze waarde welke mutatie per datum er standaard wordt getoond wanneer een voorschrijver medicatie wilt wijzigen. Er is keuze uit 3 opties:
  1. Vandaag - Wanneer een voorschrijver reeds voorgeschreven medicatie aanpast dan vult Medimo de datum van vandaag in als mutatie per datum. Indien nodig kan een voorschrijver dit handmatig aanpassen.
  2. Morgen - Wanneer een voorschrijver reeds voorgeschreven medicatie aanpast dan vult Medimo de datum van morgen in als mutatie per datum. Indien nodig kan een voorschrijver dit handmatig aanpassen.
  3. Weekdoos - Wanneer een voorschrijver reeds voorgeschreven medicatie aanpast dan vult Medimo de datum van ingang nieuwe medicatierol in als mutatie per datum. Medimo kijkt hiervoor naar reeds aangemaakte medicatierollen bij de cliënt. Heeft de cliënt geen medicatierol dan kijkt Medimo naar de waarde van de weekdoosdag bij de afdeling entiteit. Indien nodig kan een voorschrijver dit handmatig aanpassen.