Sanday - Importeren naar GGZ-omgeving

Wanneer u de medicatie in de GGZ-omgeving (https://ggz.medimo.nl/) gaat importeren, dan moet u de distributiegroep in Sanday aanpassen. In het 'Toedien Registratie Systeem (TRS)' deel kiest u bij het veld 'Gebruik van elektronische toedienregistratie' de optie 'Medimo GGZ'. Volg daarvoor de onderstaande stappen:
  1. Ga naar 'Beheer'
  2. Selecteer 'Derden'
    Hier kunt u bij de zorginstelling of thuiszorgorganisatie selecteren van welk 'Toedien Registratie Systeem (TRS)' er gebruikt wordt gemaakt.

3. Kies de optie 'Medimo GGZ'
    De onderstaande afbeelding is hiervan een voorbeeld.

4. Sla de wijzigingen op
    Hierna wordt de gekozen zorginstelling of thuiszorgorganisatie geïmporteerd in Medimo GGZ.