Beschrijving van de Ons NAW-koppeling

Beschrijving van de Ons NAW-koppeling

Dit artikel beschrijft hoe Ons NAW-koppeling functioneert en hoe een functioneel applicatiebeheerder deze beheert in Medimo.

Omschrijving

Een NAW (Naam, Adres, Woonplaats) koppeling is een koppeling tussen verschillende systemen waarbij persoonsgegevens zoals de naam, adres en woonplaats van een persoon worden uitgewisseld. Dergelijke koppelingen worden vaak gebruikt om de juistheid en consistentie van persoonsgegevens te waarborgen tussen verschillende systemen, bijvoorbeeld tussen systemen van verschillende organisaties die dezelfde persoonsgegevens beheren. Hierdoor wordt voorkomen dat verschillende systemen inconsistenties bevatten en kan er beter worden gewerkt met accurate en up-to-date persoonsgegevens. 

Proces

Medimo doorloopt een aantal stappen om te bepalen of er een mutatie moet worden doorgevoerd. Deze stappen zijn gevisualiseerd in onderstaande afbeelding.


Hieronder een korte toelichting per stap:
  1. Ophalen van cliëntgegevens
    De 1e stap is het ophalen van de cliëntgegevens. De 1e stap is het ophalen van de cliëntgegevens. Medimo bevraagt elke 30 minuten de database van Ons.. Ook wordt bij gebruik van de SSO-koppeling direct de gegevens van de betreffende cliënt bevraagt. Voor het ophalen van de gegevens wordt een certificaat gebruikt. Wanneer dit certificaat niet klopt wordt de toegang geweigerd en kan Medimo geen cliëntgegevens ophalen. Medimo logt in dat geval de foutmelding 'acces denied' in de 'log patient-koppeling naw'. Naast het certificaat wordt er ook een check op het IP-adres gedaan. Alleen voor de IP-adressen die op de whitelist staan werkt de koppeling. Certificaat en de whitelist kunt u nagaan in het koppelvlak. Naast de automatische bevraging, doet Medimo dit ook in de volgende 2 situaties:
    1. Inlog SSO - Wanneer een eindgebruiker op cliëntniveau gebruik maakt van de SSO-koppeling, dan haalt Medimo op dat moment de cliëntgegevens op. Deze SSO-optie (SSO-optie: Plan update in bij SSO) moet aan staan in het koppelvlak. 
    2. BSN validatie in Medimo - Wanneer een eindgebruiker klikt op de knop BSN in de status van de cliënt, dan haalt Medimo op dat moment de cliëntgegevens op. Het dossier moet dan wel een correct ExternId(het ID van de cliënt in Ons heeft) hebben.

  2. Ons locatietoewijzingen nagaan
    De volgende stap is het nagaan van de locatietoewijzingen van de cliënt in Ons. Medimo gaat daarbij de volgende informatie na:
    1. ID van Ons locatie.
    2. Begin- en einddatum van de locatietoewijzing.
    3. LocationAssignmentType, dit kan Main, Medicine of Standard zijn.

  3. Matchen locatietoewijzingen in koppeltabel
    De 3e stap is de betreffende Ons locatietoewijzingen nagaan in de 'Koppelvlaktabel webservices'. Medimo gebruikt hiervoor het ID van de Ons locatie. Is er een match, dan gaat Medimo na hoe de regel is gekoppeld om te bepalen hoe de cliëntgegevens moeten worden verwerkt. Is er geen match of is de regel niet gekoppeld, dan stopt Medimo direct met het verwerken van de cliëntgegevens en voert geen mutatie uit. Als er geen match is gaat Medimo er vanuit dat het een nieuwe Ons locatie betreft en voegt deze automatisch toe aan de 'Koppelvlaktabel webservices'. De nieuwe regel dient u te koppelen voordat Medimo de cliëntgegevens kan verwerken.

  4. Verschillen nagaan en muteren
    De laatste stap zijn de cliëntgegevens uit Medimo te vergelijken met de cliënt gegevens uit Ons aan de hand van de 'Koppeltabel webvervices'. Zijn er verschillen dan worden de cliëntgegevens in Medimo aangepast. Dit leidt dan bijvoorbeeld tot een opname, ontslag of verhuizing.

Koppelvlaktabel webservices 

Medimo gebruikt de 'Koppelvlaktabel webservices' om te bepalen of er vanuit de koppeling een wijziging moet worden doorgevoerd. De 'Koppelvlaktabel webservices' heeft 2 functies:
  1. De locaties van Ons matchen aan de afdelingen in Medimo.
  2. Bepalen vanuit waar (Ons of Medimo) de arts en/of apotheek moet worden toegewezen.
Alle regels in deze tabel moeten zijn gekoppeld ook de regels die Medimo moet negeren. De 'Koppelvlaktabel webservices' vindt u via het 'zoeken in alles' veld of vanuit het hoofdmenu via Beheer > Koppelvlak beheer > Koppelvlaktabel webservices. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een 'Koppelvlaktabel webservices'.


Inrichting Koppelvlaktabel webservices

Het inrichten van de 'Koppelvlaktabel webservices' bestaat uit het koppelen van ONS locaties aan Medimo afdelingen alsmede het opgeven van de standaard arts en apotheek paramerters. Medimo voegt automatisch regels toe aan deze tabel wanneer er 'nieuwe' ONS-locatiecodes' In de cliënt gegevens staan. Deze 'nieuwe' regels zijn in de 'Koppelvlaktabel webservices' te herkennen aan de kolom 'Medimo afdeling'. Bij nieuw toegevoegde regels staat daar de waarde 'Onbekend'.
Volg onderstaande instructies om een regel te koppelen.
  1. Klik op een regel
    Medimo toont de details  van de regel, dit ziet eruit zoals onderstaande afbeelding. Bij een nieuw regel is er geen Medimo afdeling gekoppeld en zal daarom de waarde 'Onbekend' staan in het veld Medimo afdeling.

    Externe locatie, locatienaam, afdeling en afdelingnaam zijn gegevens die uit Ons komen. Dit zijn de namen en ID's van de locaties in Ons. Bij een mutatie gaat Medimo na op welke Ons locatie/ID de cliënt verblijft en in hoeverre deze is gekoppeld in de 'Koppelvlaktabel webservices'. Medimo gebruikt hiervoor de velden Externe locatie en Externe afdeling. Medimo raadt aan deze velden NIET aan te passen.

  2. Selecteer de Medimo afdeling
    Klik in het veld achter Medimo afdeling om te zoeken naar de afdeling. Klik vervolgens op de afdeling om deze te selecteren. Bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van een regel waarbij een Medimo afdeling is geselecteerd. Ook regels die Medimo moet negeren dient u te koppelen. Vaak is hiervoor een afdeling 'Overig' aangemaakt die u daarvoor kunt gebruiken.

  3. Kies de wijze van apotheek/arts-toewijzing
    Deze waarde bepaalt welke arts/apotheek er aan de cliënt in Medimo wordt gekoppeld. Hiermee stelt u in dat Medimo naar de arts/apotheek van de afdeling entiteit kijkt of naar de arts/apotheek(AGB-code) toegewezen aan de cliënt in Ons. Bekijk onderstaande tabel voor meer informatie.
    Waarde voor 'Gebruik standaard afdelingsapotheek/afdelingsarts
    Uitleg
    Pas altijd aan naar huisapotheek/huisarts
    Medimo kijkt in Ons om te bepalen welke apotheek/arts er moet worden toegewezen aan de cliënt. Medimo gebruikt hiervoor de AGB-code om te zoeken in de landelijke apotheek/arts tabel in Medimo. Medimo legt dit vast in de thuisgegevens van de cliënt.
    Pas altijd aan naar afdelingsapotheek/afdelingsarts
    Medimo kijkt naar de 'standaard apotheek/arts' van de gekoppelde afdeling en wijst deze toe aan de cliënt. Medimo egt dit vast in de locatietoewijzing van de cliënt.
    Afdelingsapotheek/Afdelingsarts wanneer leeg of dummy
    Medimo kijkt in Ons om te bepalen welke apotheek/arts er moet worden toegewezen aan de cliënt. Wordt er geen arts meegestuurd, dan gebruikt Medimo de 'standaard apotheek/arts' van de afdeling en wijst deze toe. Is
    Huisapotheek/Huisarts wanneer leeg of dummy
    Heeft de cliënt in Medimo de 'Dummy apotheek/arts', dan kijkt Medimo in Ons om te bepalen welke apotheek/arts er moet worden toegewezen.

  4. Kies het koppeltype
    Het koppeltype bepaalt in hoeverre Medimo de toewijzing uit Ons moet verwerken. Het koppeltype kan ook als een filter worden beschouwd. Medimo wijst dan een locatietoewijzing pas toe als een cliënt voldoet aan de voorwaarden van de filter. Bekijk onderstaande tabel voor meer informatie.
    Waarde koppeltype
    Uitleg
    Iedereen
    Alle cliënten die deze Ons toewijzing hebben worden in Medimo opgenomen op de gekoppelde afdeling.
    Op basis van AGB
    Dit is een oude functionaliteit en wordt niet meer gebruikt.
    Alleen medicijnlocaties
    Alleen cliënten die deze Ons toewijzing hebben waarbij is aangegeven dat het een medicijnlocatie betreft, worden in Medimo opgenomen op de gekoppelde afdeling.
    Negeer deze locatie
    Medimo negeert deze regel. Anders gezegd, Medimo negeert deze Ons locatietoewijzing. Ondanks dat Medimo deze regel negeert moet u de regel koppelen aan een Medimo afdeling. Meestal is hiervoor een afdeling 'Overig' beschikbaar.

  5. Klik op de knop 'Opslaan'
    Hiermee koppelt u de regel en Medimo toont de 'Koppelvlaktabel webservices.

Niet-gekoppelde regels

Wanneer de cliënt een Ons locatietoewijzing heeft dit niet is gekoppeld in de 'Koppelvlaktabel webservices', dan kan Medimo niet bepalen hoe de Ons locatietoewijzing verwerkt moet worden. Medimo stopt daardoor met het verwerken van de cliëntdata en past niks aan in de database. Anders gezegd voert Medimo bijvoorbeeld geen verhuizing, ontslag of overlijden door als een locatietoewijzing niet is gekoppeld. Ook regels die Medimo moet negeren dient u te koppelen. Kies in dat geval voor het koppeltype 'Negeer deze locatie'.

Nieuwe regel

Heeft een cliënt een Ons locatietoewijzing die niet in de 'Koppelvlaktabel webservices' staat, dan voegt Medimo automatisch een nieuwe regel toe aan deze tabel. Medimo stopt direct met het verwerken van de cliëntgegevens en past niks aan in de database. Medimo logt een foutmelding die u kunt nagaan in de 'Log patient-koppeling (naw)'. U moet de nieuwe regel koppelen en Medimo moet opnieuw de cliëntgegevens ophalen.
Let op! Medimo stopt direct met het verwerken als een Ons locatietoewijzing niet is gekoppeld. Heeft de cliënt meerdere 'nieuwe' Ons locatietoewijzingen, dan moet u het koppelen en ophalen van de cliëntgegevens een aantal keer herhalen.

Koppelvlak

Voor de NAW-koppeling wordt in Medimo een koppelvlak ingericht. In het koppelvlak wordt onder andere de certificaten, IP-adressen en koppelvlak-opties opgegeven. Medimo gebruikt het koppelvlak om te bepalen bij welke database en met welke gegevens, de Ons cliëntgegevens moeten worden opgehaald. Ook gebruikt Medimo het koppelvlak om te bepalen in welke cluster(s) de mutaties vanuit Ons kunnen worden verwerkt.
U kunt geen aanpassingen doen aan het koppelvlak, maar het koppelvlak is wel inzichtelijk voor u. Gebruik het 'Zoeken in alles'-veld of klik va uit het hoofdmenu op Beheer > Koppelvlak beheer > Koppelvlak.

Koppelvlak opties

In het koppelvlak kunnen extra opties worden aangezet. Hierdoor wordt de koppeling uitgebreid met extra functionaliteit. Hieronder een korte toelichting van de mogelijke opties:
  1. Gebruik zorgopnames - Cliënten moeten naast actief ook een zorgopname hebben in Ons voor een opname in Medimo. Is de cliënt in Ons alleen actief, dan wordt deze in Medimo niet opgenomen. Is de cliënt al bekend in Medimo dan wordt de cliënt ontslagen als deze geen zorgopname heeft in Ons.

  2. Gebruik zorglegitimaties / Gebruik declaraties - De koppeling gebruikt de Ons zorglegitimaties / declaraties om aan de hand van de 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes' te bepalen of de cliënt een periode 'Zorgverzekeringswet'(ZVW) of 'Wet langdurige zorg'(WLZ) is.

  3. Gebruik default als geen legitimatie/declaratie - Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de zorglegitimaties of declaraties voor de NAW-koppeling, dan moet een cliënt in Ons een legitimatie of declaratie hebben dat Medimo gebruikt voor de NAW-koppeling om opgenomen te worden in Medimo. Cliënten die dit niet hebben worden hierdoor dus niet opgenomen. Als deze optie wordt aangezet worden cliënten opgenomen zonder dat deze een declaratie of legitimatie hebben dat Medimo kan gebruiken voor de NAW-koppeling. Medimo valt in dat geval terug op de regel in de ‘Koppelvlaktabel webservices’ zonder ZVW of WLZ toevoeging.

  4. ELV legitimaties overnemen - Overnemen van ELV-trajecten uit Ons. Cliënten die een dergelijk traject hebben in Ons krijgen in Medimo hierdoor een extra ELV-toewijzing. Hierdoor kan de apotheek vanuit Medimo declaratie-bestanden maken voor de ELV-cliënten.

  5. DBC trajecten overnemen - Overnemen van DBC-trajecten uit Ons. Cliënten die een dergelijk traject hebben in Ons krijgen in Medimo hierdoor een extra DBC-toewijzing.

  6. SSO-optie: Plan update in bij SSO - Wanneer een eindgebruiker via SSO op cliënt-niveau inlogt op Medimo, dan worden op dat moment de cliëntgegevens opgevraagd uit Ons. Medimo raadt aan de optie altijd op 'Ja' te zetten.

  7. Standaard eindtijd bij locatietoewijzingen - Medimo werkt voor locatietoewijzingen met datum en tijd. Ons gebruikt alleen een datum. Standaard gebruikt Medimo bij een eindtijd van een locatietoewijzing 00:00. Dit betekent dat de cliënt in Medimo tot de einddatum op de afdeling verblijft en NIET tot en met. Door hier een tijd op te geven gebruikt Medimo deze waarde in plaats van 00:00.

Koppelvlaktabel Nedap Financetypes

In Medimo worden WLZ-cliënten en ZVW-cliënten op 2 verschillende afdelingen opgenomen. Dit heeft te maken dat voor deze cliënten 2 verschillende werkwijzes zijn voor het vullen van de status. In Ons kan het voorkomen dat WLZ-cliënten en ZVW-cliënten op dezelfde Ons locatie verblijven.
Medimo bepaalt aan de hand van de locatie in Ons bepaalt op welke Medimo-afdeling die cliënt moet worden opgenomen. Doordat de WLZ en ZVW cliënten op dezelfde afdeling in Ons verblijven kan Medimo niet bepalen of de cliënt WLZ of ZVW is. Medimo kan in dit geval gebruik maken van de zorglegitimaties en/of declaraties. De zorglegitimatie of declaratie bepaalt dan of een cliënt moet worden opgenomen in Medimo op een WLZ-afdeling of een ZVW-afdeling.

Voor bovenstaande maakt Medimo gebruik van de 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes'. Hier wordt per zorglegitimatie en/of declaratie aangegeven welke actie Medimo moet uitvoeren. De actie heeft invloed welk ID Medimo gebruikt om te zoeken in de 'Koppelvlaktabel webservices' voor het bepalen van welke toewijzingen de cliënt in Medimo krijgt. Om de 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes' in te richt moet de optie 'Gebruik zorglegitimaties' en/of de optie 'Gebruik declaraties' in het koppelvlak moet aan staan.

Gebruik het 'Zoeken in alles veld' of klik vanuit het hoofdmenu op Beheer > Koppelvlak beheer > Koppelvlaktabel Nedap Financetypes om naar de tabel te navigeren. Onderstaande afbeelding is voorbeeld van een 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes'.


Proces van koppeling in combinatie met Financetypes

De koppeling werkt in principe op dezelfde manier. Het verschil is welke locatieID Medimo gebruikt om te zoeken in de 'Koppelvlaktabel webservices' voor het bepalen van de toewijzing in Medimo. De koppeling neemt als het ware een kleine omweg om te bepalen wat het locatieID is. Onderstaande afbeelding toont de stappen van de koppeling.


Hieronder een korte toelichting op de stappen die in bovenstaande afbeelding blauw zijn gekleurd.
  1. Ons legitimaties / declaraties nagaan
    Medimo gaat daarbij de volgende informatie na:
    1. ID van Ons zorglegitimaties / declaratie.
    2. Begin- en einddatum van de zorglegitimatie / declaratie.

  2. Ons legitimaties / declaraties matchen in koppeltabel finance
    De volgende stap is de betreffende Ons zorglegitimaties / declaraties nagaan in de 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes'. Medimo gebruikt hiervoor het ID van de Ons zorglegitimaties / declaratie. Is er geen match op het ID dan voegt Medimo een nieuwe regel toe aan de 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes'. Is er een match, dan kan dit tot 1 van de volgende acties 3 leiden:
    1. WLZ als toevoeging gebruiken - Medimo gebruikt "_wlz" als extensie op de locationID.
    2. ZVW als toevoeging gebruiken - Medimo gebruikt "_zvw" als extensie op de locationID.
    3. Negeren - Medimo gebruikt geen extensie.

  3. Extensie toevoegen aan Ons locatietoewijzingen
    Nu bekend is welke extensie Medimo moet gebruiken, wordt deze toegevoegd aan het ID van de Ons-locatie. Bijvoorbeeld: locatieID '110022' met WLZ toevoeging wordt '110022_wlz'. Medimo doet dit voor alle Ons locatietoewijzingen van de cliënt.

  4. Locatietoewijzingen met extensie matchen in koppeltabel
    Medimo gebruikt dit 'nieuwe' ID om mee te zoeken in de 'Koppelvlaktabel webservices'. Is er geen match of is de regel niet gekoppeld, dan stopt Medimo direct met het verwerken van de cliëntgegevens en voert geen mutatie uit. Als er geen match is gaat Medimo er vanuit dat het een nieuwe Ons locatie betreft en voegt deze locatie (inclusief extensie) toe aan de 'Koppelvlaktabel webservices'. De nieuwe regel dient u te koppelen voordat Medimo de cliëntgegevens kan verwerken.
    Is er een match, dan gaat Medimo na hoe de regel gekoppeld is om te bepalen hoe de cliëntgegevens moeten worden verwerkt.

Inrichting Koppelvlaktabel Nedap Financetypes

Het inrichten van de 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes' bestaat uit het koppelen van Ons zorglegitimatie en/of Ons declaraties  aan een actie. Deze actie bepaald of en zo ja welke toevoeging er wordt gerbuikt voor de ONS-toewijzingen. U hoeft alleen regels te koppelen die u wilt gebruiken voor de koppeling. Niet-gekoppelde regels worden door Medimo genegeert. Gebruik het 'Zoeken in alles' veld of klik vanuit het hoofdmenu op Beheer > Koppelvlak beheer > Koppelvlaktabel Nedap Finanacetypes om te navigeren naar deze tabel. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een gevulde 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes'.


Volg onderstaande instructies om een regel te koppelen.
  1. Klik op een regel
    Medimo toont de details van de koppelregel. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld daarvan.

    De bovenste 4 velden zijn gegevens die uit Ons komen. Medimo zoekt op het Externe ID in de 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes'.

  2. Kies de Actie
    Hiermee bepaalt u welke actie Medimo moet toevoegen aan de Ons hoofdlocatie

  3. Klik op de knop 'Opslaan'
    Hiermee koppelt u de regel en Medimo toont de Koppelvlaktabel Nedap Financetypes.

Gegevensuitwisseling in de koppeling

Cliëntgegevens

De volgende velden worden gebruikt in de NAW-koppeling:
  1. identificationNo - Dit cult Medimo in het veld ExernId
  2. BSN
  3. Geslacht
  4. Voornamen
  5. Voorletters
  6. Achternaam
  7. Partnernaam
  8. Geboortedatum
  9. Locatietoewijzingen - Hieronder vallen het ID, naam, begin- en einddatum en type toewijzing.

Thuisgegevens 

In de Thuisgegevens wordt vastgelegd wat het (thuis)adres, de huisarts en de apotheek van de cliënt zijn. Deze gegevens worden doorgaans gebruikt in een extramurale setting zoals poliklinische zorg of thuiszorg. Vanuit Ons kunnen (thuis)adres, arts en apotheek worden gevuld. Voor het vullen van arts en apotheek wordt de AGB-code gebruikt. 

Hoofd- en bijlocaties

Een cliënt kan in Medimo actieve- en hoofdtoewijzingen hebben. Hierdoor kan bijvoorbeeld ook dagbesteding met Medimo werken. In Ons kan hierin een onderscheid wordt gemaakt en die informatie wordt gedeeld met Medimo. Derhalve kan vanuit de koppeling ook dagbestedingen worden toegewezen. 

ELV

De cliënt kan in Medimo een ELV-toewijzing krijgen. Dit is noodzakelijk wanneer de apotheek de ELV-declaratiebestanden vanuit Medimo genereert. Medimo kan vanuit de koppeling de ELV toewijzen aan de cliënt. Deze ELV-toewijzing wordt getoond bij de locatietoewijzingen van de cliënt en is er alleen om de periode van ELV te administreren. Deze toewijzing is nooit een hoofdtoewijzing en bepaalt nooit of een cliënt actief is.

Voor de ELV-toewijzing wordt een 'fictieve' ELV-afdeling gebruikt die u niet hoeft aan te maken en daardoor niet wordt getoond in uw lijst van afdeling entiteiten.

Onderscheid tussen cliënten met en zonder behandeling

Vanwege verschillende werkwijzen worden in Medimo de cliënten met behandeling en de cliënten zonder behandeling op verschillende afdelingen opgenomen. Zelfs als de cliënten in Ons op dezelfde afdeling zitten, heeft het de voorkeur om de cliënten in Medimo te splitsen. Een methode hiervoor is gebruik te maken van medicijnlocaties. Meer informatie daarover vindt u hier

Een andere methode is gebruik te maken van de koppelvlaktabel Finance types icm de koppevlak optie Gebruik zorglegitimaties / Gebruik declaraties. Meer informatie daarover leest u in hoofdstuk 'Koppelvlaktabel Nedap Financetypes'




Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-4, productiedatum: 01-10-2024​

CE certificate
    • Related Articles

    • Beschrijving van de Ons SSO-koppeling

      Dit artikel beschrijft hoe de Ons SSO-koppeling werkt en hoe een functioneel applicatiebeheerder de koppeling beheert. Er zijn 3 varianten van de Ons SSO-koppeling. Deze zijn: OpenId-Connect SSO Reguliere SSO Hybride OpenId-Connect SSO Dit artikel ...
    • Beschrijving van de Ysis NAW-koppeling

      Dit artikel beschrijft hoe Ysis NAW-koppeling functioneert en hoe een functioneel applicatiebeheerder deze beheert in Medimo. Omschrijving Een NAW (Naam, Adres, Woonplaats) koppeling is een koppeling tussen verschillende systemen waarbij ...
    • Beschrijving van de Careweb NAW-koppeling

      Dit artikel beschrijft hoe Careweb NAW-koppeling functioneert en hoe een functioneel applicatiebeheerder deze beheert in Medimo. Momenteel bestaat er nog geen SSO-koppeling met Careweb. Omschrijving Een NAW (Naam, Adres, Woonplaats) koppeling is een ...
    • Beschrijving van de Pluriform NAW-koppeling

      Dit artikel beschrijft de werking van de Pluriform NAW-koppeling en hoe een functioneel applicatiebeheerder de koppeling beheert in Medimo. Omschrijving Een NAW (Naam, Adres, Woonplaats) koppeling is een koppeling tussen verschillende systemen ...
    • Beschrijving van de Madenco NAW-koppeling

      Dit artikel beschrijft de werking van de Madenco NAW-koppeling en hoe een functioneel applicatiebeheerder de koppeling beheerd in Medimo. Omschrijving Een NAW (Naam, Adres, Woonplaats) koppeling is een koppeling tussen verschillende systemen waarbij ...