De e-mails vanuit Medimo zijn niet leesbaar, ik krijg de melding 'kan uw digitale ID niet vinden'. Wat moet ik doen?

De e-mails vanuit Medimo zijn niet leesbaar, ik krijg de melding 'kan uw digitale ID niet vinden'. Wat moet ik doen?

U heeft een certificaat bij Medimo welke niet, niet juist of niet meer geinstalleerd is op uw computer. U dient het certificaat opnieuw te installeren, neem hiervoor contact op met de functioneel applicatiebeheerder.