Foutmelding Hybride Ons - Geen cliënten gevonden

Bij gebruik van de hybride SSO-koppeling wordt een opvraag gedaan bij Ons voor welke cliënten de gebruiker inzage heeft. Vervolgens wordt op basis van het 'Object ID van de cliënt in Ons' bepaald tot welke cliënten de gebruiker toegang krijgt in Medimo(*).

Wordt er geen enkele match gevonden op basis van het 'Object ID van de cliënt in Ons', dan wordt de toegang tot Medimo geweigerd en de foutmelding getoond.

Oorzaken

Cliënten zijn niet opgenomen in Medimo

Mogelijk werkt de Ons NAW-koppeling niet als verwacht waardoor de betreffende cliënten niet in Medimo staan. Bekijk of de cliënten zijn opgenomen in Medimo en zo niet, neem deze op via de Ons NAW-koppeling.

Cliënten hebben geen of foutief externId ('Object ID van de cliënt in Ons')

Het 'Object ID van de cliënt in Ons' wordt gematcht op het veld ExternId in Medimo. Is dit veld leeg of klopt het ExternId in Medimo niet, dan wordt er geen match gevonden. Bekijk of de cliënten zijn opgenomen, ga het veld ExternId na en vul/pas deze zo nodig aan.

(*) Mits dit minder dan 1000 cliënten in Ons of 500 cliënten in Medimo zijn.