Foutmelding Hybride Ons - Onbekend mailadres voor gebruiker

Bij gebruik van de hybride SSO-koppeling wordt een opvraag gedaan bij Ons op basis van het e-mailadres van de gebruiker. Krijgt Medimo geen e-mailadres door in de koppeling, dan is er niks om mee te zoeken. In dat geval wordt de toegang geweigerd en de foutmelding getoond.

Oorzaken

E-mailadres van gebruiker is niet gevuld in de bron

In de bron kan een account zonder e-mailadres worden aangemaakt. Ga na of de gebruiker in de bron een e-mailadres heeft en vul/pas deze zo nodig aan. Een alternatief is de koppelvlak SSO-optie: 'Gebruik mailadres uit upn' te gebruiken. Hierdoor gebruikt Medimo het e-mailadres uit de UPN om mee te zoeken.