MedimoApp - Wat betekent de melding: "De ingestelde tijd op dit apparaat loopt meer dan een minuut voor"?

MedimoApp - Wat betekent de melding: "De ingestelde tijd op dit apparaat loopt meer dan een minuut voor"?

De 'apparaat tijd' mag maximaal 1 minuut verschillen met de server tijd van de omgeving. Zit hier een verschil dat wordt dit gemeld in de app. Dit komt overeen met de onderstaande afbeelding.

Ga naar de datum en tijd instelling van het apparaat en zet deze goed. Veelal kan gekozen wordt dan de tijd automatisch wordt bepaald door het apparaat wat doorgaans gelijk (minder dan een minuut verschil) is met de server die Medimo gebruikt.

Andere tijdzonde (buitenland)

Er wordt gekeken naar de tijd in de UTC-tijdzone op de server en het apparaat. U kunt dus in een andere tijdzone gebruik maken van de MedimoApp.