Beoordelen controlefoto's in de MedimoApp

Met de MedimoApp kan voor artikelen die een extra controle behoeven een ‘controlefoto’ worden gemaakt. Deze foto kan door een collega of een andere bevoegde met de MedimoApp worden beoordeeld. Een gebruiker kan hiervoor een notificatie in de MedimoApp ontvangen. Deze notificatie wordt naar alle app-gebruikers die actief zijn verstuurd.

Permissies

Om een controlefoto te beoordelen moet u in het bezit zijn van de permissie:
  1. Mag controlefoto TDR goedkeuren

Instructies

Als er fotocontroles klaar staan om beoordeeld te worden, dan toont de app dit in het dashboard. De knop 'Fotocontroles' is dan donkerblauw en er wordt het aantal controles wat open staat getoond. Staan er geen fotocontroles klaar om beoordeeld te worden, dan is de knop 'Fotocontroles' gedeactiveerd en grijs gekleurd.

Volg de onderstaande instructies om de controlefoto te beoordelen.
  1. Tik op de knop 'Fotocontroles'
    Hierna toont Medimo direct de langst openstaande controlefoto. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

Vanuit het tabblad 'Foto's' kunt u de controlefoto goed- of afkeuren. In het tabblad is onder andere na te gaan wie de controlefoto heeft aangeboden en wordt een deel van de toedienregistratie getoond.

Medisch Hulpmiddel

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en toedienregistratiesysteem (TDR) en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Directive (MDD, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024