Heeft een gebruiker een account op naam in Medimo nodig als deze medicatievoorstellen mag doen?

Heeft een gebruiker een account op naam in Medimo nodig als deze medicatievoorstellen mag doen?

Dit is niet verplicht, in tegenstelling tot een eindgebruiker die medicatie mag aanpassen in Medimo. Voor Ons geldt dat de gebruiker in principe voldoende heeft aan de permissie: Inzien in extern evs. Zie ook Welke permissies heeft een eindgebruiker in Ons nodig om gebruik te kunnen maken van de reguliere of hybride SSO-koppeling?

Let wel dat als dit een eindgebruiker betreft met afwijkende rechten (met andere woorden, de enige van de afdeling/team die een voorstel mag doen). Deze mogelijk wel een account op naam in Medimo nodig heeft en daarmee de permissie 'Voorschrijven in extern EVS' in Ons. zie ook Welke permissies heeft een eindgebruiker in Ons nodig om gebruik te kunnen maken van de reguliere of hybride SSO-koppeling?

Let op! Dit artikel heeft betrekking op de Ons SSO-koppeling. Voor gebruiker die rechtstreeks inloggen op Medimo wordt wel een account op naam geadviseerd.




Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024​

CE certificate