Hoe koppel ik een Ysis/CURA/DataCare gebruiker aan zijn Medimo Account zodat hij maar eenmalig hoeft in te loggen (Single Sign On; SSO)

Hoe koppel ik een Ysis/CURA/DataCare gebruiker aan zijn Medimo Account zodat hij maar eenmalig hoeft in te loggen (Single Sign On; SSO)

Antwoord

Dat gaat automatisch als de gebruiker via de SSO inlogt. Alleen voor artsusers wordt een koppeling op persoonlijk niveau gelegd.

Als je wilt terugzoeken:

• Ga naar Beheer - Koppelvlakbeheer en selecteer 'Single sign-on'
  • Tik de naam van de gebruiker in
  • Als de gebruiker niet tevoorschijn komt is er nog geen koppeling actief