Hoe geef ik aan dat de cliënt geen allergieën of intoleranties heeft?

Hoe geef ik aan dat de cliënt geen allergieën of intoleranties heeft?

Dit kan vanuit de lijst van allergieën / intoleranties van de cliënt. Deze lijst vindt u in de status van de cliënt. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een status. De blauwe pijl wijst naar de link om de allergieën of intolerantie overzicht te openen.

Volg onderstaande instructies om te registreren dat een cliënt geen allergieën/Intoleranties heeft.
  1. Klik op de link Allergieën / Intoleranties
    Medimo toont de Allergieën / Intoleranties in een modal. Als in Medimo onbekend is of de cliënt een Allergieën / Intoleranties heeft, dan wordt in de modal de knop 'Geen Allergieën / Intoleranties' getoond. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. Klik op de knop 'Geen Allergieën / Intoleranties'
    Hierdoor wordt de knop 'Geen Allergieën / Intoleranties' vervangen door de knop 'Allergieën / Intoleranties onbekend' en heeft u vastgelegd dat de cliënt geen Allergieën / Intoleranties heeft. U kunt de modal nu sluiten. In de status van de cliënt is nu te zien dat er geen Allergieën / Intoleranties aanwezig zijn. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld. De groene pijl in deze afbeelding wijst naar de betreffende melding.