Hoe groot moet de afbeelding voor de handtekening op print of fax recept zijn?

Hoe groot moet de afbeelding voor de handtekening op print of fax recept zijn?

De grootte van de afbeelding maar in principe niet uit. Medimo past die u upload automatisch aan naar 255 bij 170 pixels. Daarbij blijft de verhouding van het originele plaatje behouden.
Let op! Als er veel witruimte in de originele afbeelding zit, dan wordt dit meegenomen bij het bepalen van de maximale afmeting. Te veel witruimte kan leiden tot een kleine en vaak onleesbare handtekening.

Raadpleeg artikel Waar kan ik de handtekening voor print en faxrecepten uploaden? Voor instructies over het toevoegen van een handtekening.