Waar kan ik de handtekening voor print en faxrecepten uploaden?

Waar kan ik de handtekening voor print en faxrecepten uploaden?

Dit kan bij het veld 'Handtekening' bij de arts entiteit.

Permissies

Beheerders van de arts entiteit en de arts zelf kunnen de handtekening toevoegen.
Gebruik het zoeken in alles veld of klik vanuit het hoofdmenu op Onderhoud > Entiteiten > Artsen beheren. Daar toont Medimo een lijst van arts entiteiten. Klik op de arts entiteit waaraan u een handtekening wilt toevoegen. De onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een arts entiteit.

Volg de onderstaande instructies om een handtekening toe te voegen aan de arts entiteit.
  1. Klik op de knop 'Browse'
    Uw browser kan ook de knop 'bladeren' tonen in plaats van de knop 'browse'. Na het klikken opent uw browser een extra venster waar u het betreffende bestand kunt selecteren.

2. Kies het betreffende bestand
    Nadat u de afbeelding heeft geselecteerd toont Medimo de naam van het bestand in het veld achter handtekening zoals belicht in onderstaande afbeelding.

3. Klik op de knop 'Opslaan'
    Hiermee is de handtekening toegevoegd aan de arts en wordt de afbeelding getoond op print en fax recepten.