Inloggen met SMS

Om in te kunnen loggen met een sms, moet uw mobiele nummer zijn gekoppeld aan uw account. Naast inloggen met token zijn er andere methoden van inlog. Raadpleeg de onderstaande artikelen voor meer informatie daarover.
  1. Inloggen met een token
  2. Inloggen met UZI-pas
  3. Hoe log ik in op de Medimo webversie met de MedimoApp?

Instructies

Volg de onderstaande instructies om in te loggen via sms.
  1. Navigeer naar uw Medimo omgeving
    Dit kan bijvoorbeeld secure.medimo.nl, ggz.medimo.nl of abc.medimo.nl zijn. Medimo toont daar een scherm waar u de inloggegevens kunt opgeven. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. Geef uw Medimo gebruikersnaam op
    Weet u niet wat uw gebruikersnaam is? Neem dan contact op met de functioneel applicatiebeheerder van uw zorgorganisatie.

3. Geef uw wachtwoord op

4. Druk op de Entertoets van uw toetsenbord
    Alternatief kunt u klikken op de knop 'Inloggen'. Hierna stuurt Medimo een code via sms naar het gekoppelde nummer en vraagt deze code op te geven.

5. Geef de ontvangen sms-code op

6. Klik op de knop 'Login'
    Als de inloggegevens kloppen, logt u in en toont Medimo het hoofdmenu.

Foutieve login

U heeft 3 pogingen om in te loggen. is de code 3 keer foutief ingevoerd dan vraagt Medimo opnieuw de inloggegevens op te geven.