Hoe maak ik achteraf een pdf van een recept?

Dit kan vanuit het tabblad leveringen in de medicatiehistorie van de cliënt. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de medicatiehistorie van een cliënt.

Volg onderstaande stappen om een pdf van het recept te generen.
  1. Klik op de aanvraag waarvan u een pdf wilt maken
    Medimo opent de details van de aanvraag in een modal. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. Klik op de knop 'Toon recept'
    Hier genereert u een PDF van het recept. Meestal wordt deze PDF in een nieuw tabblad geopend. Medimo kan voordat het PDF wordt gemaakt een privacy waarschuwing tonen. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.
    Als bovenstaande waarschuwing wordt getoond dient u op de knop 'Akkoord' te klikken om de PDF te maken.