Hoe vind ik de status van een cliënt?

Dit kan op 3 manieren:
  1. Via de knop 'Status'
  2. Via het 'Zoeken in alles'-veld
  3. Via de knop 'Zoek cliënt'

Via de knop 'Status'

Via de knop 'Status' toont Medimo een lijst met cliënten waarvoor u permissies hebt. U kunt dan zoeken op stukjes tekst van (gedeelte van) de naam, afdeling of geboortedatum. Namen die veel voorkomen krijgt u op die wijze duidelijk in beeld. Tijdens het zoeken naar een bewoner kunt u ook op nummer zoeken. U kunt een '#' typen, met daarachter het nummer. Alleen het volledige nummer zal tot een resultaat leiden. U kunt zoeken op:
  1. Medimo-cliëntnummer - Dit is het nummer van de cliënt in Medimo. Dit nummer is zichtbaar in de adresbalk wanneer u de medicatiestatus van de cliënt hebt geopend.
  2. Extern mensnummer - Wanneer er een naw-koppeling is kunt u ook zoeken op het nummer van de bewoner uit uw basisadministratie.
  3. BSN
Door dit nummer inclusief de # op te nemen in een barcode, kunt u deze zoekwijze ook gebruiken om een cliënt op te zoeken m.b.v. een polsbandje met barcode.

U kunt instellen om eerst een afdeling of locatie te kiezen voordat Medimo een lijst met cliënten toont. Dit stelt u in bij uw voorkeuren in de gebruikerinstellingen.

Via het 'Zoeken in alles' veld

In Medimo wordt rechtsboven het 'zoeken in alles' veld getoond. Met dit veld kunt u ook zoeken naar de medicatiestatus van cliënten. U kunt dan zoeken op stukjes tekst van (gedeelte van) de naam, afdeling of geboortedatum. Tijdens het zoeken naar een bewoner kunt u ook op nummer zoeken. U kunt een '#' typen, met daarachter het nummer. Alleen het volledige nummer zal tot een resultaat leiden. U kunt zoeken op:
  1. Medimo-cliëntnummer - Dit is het nummer van de cliënt in Medimo. Dit nummer is zichtbaar in de adresbalk wanneer u de medicatiestatus van de cliënt hebt geopend.
  2. Extern mensnummer - Wanneer er een naw-koppeling is kunt u ook zoeken op het nummer van de bewoner uit uw basisadministratie.
  3. BSN
Medimo toont het overeenkomstige resultaat in een pop-down. Medimo toont hoeveel overeenkomstige resultaten er zijn en toont maximaal 5 namen uit deze resultaten. Naast het zoeken toont Medimo ook de laatst bezochte (max. 5) medicatiestatussen.

Via de knop 'Zoek cliënt'

Via de knop 'Zoek cliënt' kunt u zoeken op:
  1. Medimo-cliëntnummer - Dit is het nummer van de cliënt in Medimo. Dit nummer is zichtbaar in de adresbalk wanneer u de medicatiestatus van de cliënt hebt geopend.
  2. Extern mensnummer - Wanneer er een naw-koppeling is kunt u ook zoeken op het nummer van de bewoner uit uw basisadministratie.
  3. BSN
Standaard zoekt Medimo in de actieve medicatiestatussen. u kunt aanvinken om te zoeken in alle medicatiestatussen.
Let op! het is niet mogelijk om via de knop 'Zoek cliënt' te zoeken op naam.

Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-4, productiedatum: 01-10-2024​