Hoe wijs ik een BEM-code toe aan een cliënt?

Dit kan met knop 'BEM' in de status van een cliënt. De onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de status van een cliënt. De blauwe pijl wijst naar de betreffende knop.

Volg de onderstaande instructies om een BEM-code toe te voegen aan de cliënt.
  1. Klik op de knop BEM
    Hierna toont Medimo een lijst van beschikbare BEM-codes in een pop-up. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. Kies de BEM-code die u wilt toewijzen aan de cliënt
    Hierdoor wordt de knop 'Opslaan' actief en kleurt donkerblauw. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

3. Klik op de knop 'Opslaan'
    Hiermee wijst u de BEM-code toe en deactiveert Medimo de knop 'Opslaan'. U kunt hierna de pop-up sluiten.
De onderstaande afbeelding is In de status van de cliënt wordt de BEM-score getoond. In onderstaande voorbeeld wijst de blauwe pijl hiernaar.