Hoe maak ik inschrijftokens in batch aan?

Dit kan vanuit het overzicht 'Cliënten zonder inschrijftoken'. Via dit overzicht is na te gaan welke cliënten geen inschrijftoken hebben en kan in 1 actie voor meerdere cliënten inschrijftokens worden gemaakt. Gebruik het 'Zoeken in alles'-veld of klik vanuit het hoofdmenu op Overzichten > Alle overzichten > Cliënten zonder inschrijftoken.
Let op! Voor het aanmaken van inschrijftokens moet u zijn ingelogd met ZorgID. Bent u dit niet en opent u bovenstaand overzicht, dan toont Medimo onderstaande melding.

Met de knop 'Start ZorgID' kunt u alsnog inloggen met ZorgID. Bent u wel met ZorgID ingelogd, dan toont Medimo een lijst van afdelingen waarvoor u inschrijftokens mag aanmaken. Voor het kunnen aanmaken van inschrijftokens moet u in het bezit zijn van de volgende permissies:
  1. Beheer LSP inschrijftokens
  2. Bekijk medicatie
 Bent u in het bezit van bovenstaande permissie, dan kunt u met onderstaande instructies inschrijftokens in batch aanmaken.
  1. Klik op de afdeling waarvoor u inschrijftokens wilt maken
    Medimo toont een lijst van cliënten waarvoor u inschrijftokens mag maken. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. Selecteer de cliënten waarvoor u een inschrijftoken wilt aanmaken
    U kunt specifieke cliënten selectere door te klikken op de regel of alle cliënten door te klikken op de link 'Selecteren' In bovenstaande afbeelding is deze link rood omlijnd.

3. Klik op de knop 'Ga verder'
    Hiermee plant u de cliënten in en worden de inschrijftokens op de achtergrond aangemaakt. Medimo toont een lijst van cliënten die zijn ingepland voor het aanmaken van inschrijftokens. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.