Hoe maak ik een inschrijftoken voor een cliënt aan?

Dit kan met de knop 'LSP' vanuit de status van de cliënt. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de status van een cliënt. De blauwe pijl wijst naar de betreffende knop.

Raadpleeg artikel Hoe vind ik de medicatiestatus van een cliënt? Als u niet weet hoe. Voor het kunnen aanmaken van inschrijftokens moet u in het bezit zijn van de volgende permissie:
  1. Beheer LSP inschrijftokens
 Volg onderstaande instructies om een inschrijftoken voor een cliënt aan te maken.
  1. Klik in de status op de knop 'LSP'
    In bovenstaande afbeelding wijst de blauwe pijl naar deze knop. Na het klikken op de knop toont Medimo de 'Toestemming voor Landelijk schakelpunt' Modal. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. Klik op de knop 'Inschrijftoken aanmaken'
    De computer start nu ZORG-ID op en vraagt met een melding rechtsonder in beeld de identiteitskaart in de kaartlezer te voeren.

3. Voer uw pas in de kaartlezer
    Zorg-ID leest de pas en vraagt om uw beveiligingscode in te voeren.

4. Voer uw pincode in
    Klik hierna op de knop 'Ok'. Zorg-ID vraagt of u de applicatie toegang wilt verlenen tot de identiteitskaart.

5. Klik op de knop 'Ja'
    Hiermee maakt u de inschrijftoken aan en toont Medimo de status van de cliënt. Met de knop 'LSP' kunt u nagaan dat er een inschrijftoken is aangemaakt. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.