Hoe weet ik of er een actieve trombosedienst koppeling is voor een cliënt?

Hoe weet ik of er een actieve trombosedienst koppeling is voor een cliënt?

Dit herkent aan de toedienregistratie van de cliënt. Hierop wordt getoond:
  1. Naam trombosedienst - Deze wordt getoond in de cliëntinformatie op de toedienregistratie. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. De volgende prikdatum - Dit toont Medimo in het vak medicatie van het geneesmiddel. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

3. (indien wordt uitgewisseld) INR-waarde - Deze wordt niet op de toedienregistratie maar bij de meetwaarden getoond en zijn alleen inzichtelijk voor gebruikers met de permissies 'Toon alle meetwaarden' of 'Toon wettelijke meetwaarden voor de apotheek'.

4. Dosering - Is de koppeling niet actief dan valt medimo terug op het voorschrift en toont X in plaats van de doseeraantallen.