Hoe voeg ik een allergie / intolerantie toe?

Dit kan bij het kopje Allergieën / Intoleranties in de status van een cliënt. De onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de status, hierin is het betreffende kopje belicht.

Volg de onderstaande instructies om een allergie of intolerantie in te voeren.
  1. Klik op de link 'Allergiën / Intoleranties'
    Hiermee opent u een modal waarin de huidige allergieën en intoleranties worden getoond. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. Klik op de knop 'Nieuwe toevoegen'
    Hierna toont Medimo een lijst met geneesmiddelen. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

Hier kunt U de zoek/filter gebruiken om te zoeken in de lijst. Naast het zoeken op geneesmiddel kunt u ook zoeken op groep of stofnaam. Om hier tussen te wisselen kunt u de gelijknamige filter knoppen gebruiken.

3. Kies het betreffende geneesmiddel, groep of stofnaam
    Hierdoor toont Medimo een scherm waarmee u de allergie of intolerantie toevoegt. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

4. Vink de betreffende allergie of intolerantie aan

5. Geef aan of dit een allergie of intolerantie betreft
    Optioneel kunt u bijzonderheden en een vaststellingsmoment opgeven.

6. Klik op de knop 'Opslaan'
    Hiermee voegt u de allergie of intolerantie toe en toont Medimo de status van de cliënt.