Hoe wijzig ik de naam van geneesmiddellijsten ?

Dit kan via 'lijsten beheren'. Gebruik het 'Zoeken in alles'-veld of klik vanuit het hoofdmenu op Onderhoud > Geneesmiddellijsten > Lijsten beheren. Daar toont Medimo een lijst van geneesmiddellijsten. Klik op de betreffende lijst om de details te openen. De onderstaande afbeelding is een voorbeeld van de details van een geneesmiddellijst.

Na het aanpassen van de naam klikt u op de knop 'Opslaan' om de wijziging door te voeren.