Kan de omschrijving van een contra-indicatie worden aangepast?

Kan de omschrijving van een contra-indicatie worden aangepast?

Contra-indicaties zijn cliëntgerelateerde zaken/aandoeningen die consequenties kunnen hebben voor de medicatiebewaking. Het is dus geen lijst met alle indicaties/episodes die een cliënt kan hebben.

Voor de medicatiebewakingstabellen wordt gebruikgemaakt van de landelijke tabellen van de G-Standaard. Deze lijst wordt dus niet door Medimo bijgehouden. Mocht u een aanpassing wensen van een omschrijving, gelieve contact op te nemen met de G-Standaard (070-3737437).



Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024​

CE certificate