Kan ik de trombosedienst informeren over receptmutaties die betrekking kunnen hebben op de dosering van de trombosemedicatie?

Kan ik de trombosedienst informeren over receptmutaties die betrekking kunnen hebben op de dosering van de trombosemedicatie?

Ja. Om een trombosedienst melding te versturen moet er een interactie zijn bij de medicatie (bijvoorbeeld meerdere bloedverdunners; acenocoumarol en amoxicilline). Hierdoor krijgt de apotheek de mogelijkheid tijdens het autoriseren om een bericht te sturen naar de trombosedienst.
Let op! De Medimo helpdesk moet inrichten naar welke trombosedienst u een bericht kunt sturen. Staat de betreffende dienst niet tussen de ontvangers? Neem dan contact op met de Medimo helpdesk.