MedimoApp - SSO autorisatie vernieuwen

Sinds enige tijd is instelbaar hoe vaak de MedimoApp vraagt om de autorisatie te vernieuwen. Veelal is dit ingesteld op 'dagelijks', maar dit kan dus ook minder vaak. Hierdoor kan het voorkomen dat er nieuwe autorisaties zijn toegevoegd aan uw account, maar deze (nog) niet zijn doorgevoerd in de MedimoApp. Dit omdat er (nog) niet gevraagd is om de autorisatie te vernieuwen. In dat geval kunt u handmatig de autorisatie vernieuwen. Hierdoor worden op dat moment alle autorisaties van uw account toegevoegd aan het account in de MedimoApp.

U vernieuwt de autorisatie met de knop 'Autorisatie vernieuwen' in het instellingendashboard. De onderstaande afbeelding is hiervan een voorbeeld.

Hier wordt getoond tot wanneer de huidige autorisatie geldig is. Na dit moment vraagt de app automatisch om de autorisatie te vernieuwen. Na het tikken op de knop wordt de inlogpagina van uw zorgorganisatie getoond. U kunt inloggen met uw account en daarmee de autorisatie vernieuwen in de app.

Instructievideo

Onderstaande video laat de stappen zien om de autorisatie te vernieuwen. Hiervoor is een trainingsaccount gebruikt. De video bevat geen geluid.