Waar stel ik in welke medicatiebewaking signalen verplicht zijn om af te handelen?

Waar stel ik in welke medicatiebewaking signalen verplicht zijn om af te handelen?

In de tabel 'Verplichte medicatiebewakingssignalen'.

Permissies

Functioneel applicatiebeheerders en gebruikers met de onderstaande permissies kunnen de 'Verplichte medicatiebewakingssignalen' tabel aanpassen.
  1. Wijzig clusterinstelling verplichte medicatiebewakingssignalen
Gebruik het 'Zoeken in alles'-veld of klik vanuit het hoofdmenu op Beheer > Clustertabellen > Verplichte medicatiebewakingssignalen. De onderstaande afbeelding is een voorbeeld van deze tabel.

Hier stelt u per type signaal in of deze verplicht moet worden afgehandeld tijdens:
  1. Voorschrijven - Dit wordt over het algemeen door artsen gedaan.
  2. Autoriseren - Dit wordt door apothekersassistenten uitgevoegd.
  3. Digitaal nakijken - Dit wordt door de apotheker gedaan.
Let op! Stem met artsen en apotheek af hoe deze tabel moet worden ingericht.

Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-4, productiedatum: 01-10-2024​