Waarom wordt het signaal "Geen doseringscontrole: afwijkende doseereenheid" getoond

Waarom wordt het signaal "Geen doseringscontrole: afwijkende doseereenheid" getoond

Als er een doseringscontrole bestaat in de G-standaard, maar dat deze niet uitgevoerd kan worden, dan wordt dit signaal getoond. Dit betekent dat de opgegeven doseereenheid niet overeen komt met de doseereenheid van de doseringscontrole uit de G-standaard. U dient in dat geval handmatig de dosering te controleren.

In het tekst onder het signaal wordt aangegeven wat de doseereenheid is van de doseringscontrole in de G-standaard. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.




Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024​

CE certificate