Waarom zet Medimo medicatie om?

Waarom zet Medimo medicatie om?

Ten alle tijden word het middel wat in het formularium staat, de voorkeurslijst, omgezet om aan te schrijven. Als er een spécialité in het formularium zit, en de arts kiest generiek, dan wordt dit omgezet naar de spécialité omdat dit de voorkeur heeft. Zo hoeft de arts zich ook niet druk te maken of hij/zij op HPK of PRK moet voorschrijven.

Als jij geen van beide, spécialité of generiek, in het formularium hebt staan, dan zet Medimo het artikel automatisch om naar generiek. Niets van dit middel heeft dan de voorkeur.



Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024​

CE certificate