Wat zijn de Hardware en software eisen van de MedimoApp?

De MedimoApp draait op  Android- en iOS apparaten. Voor het besturingssysteem (O.S. Operating System) adviseert Medimo onderstaande:

OS (operating system):

•    Android 10 of hoger (minimaal Android 5.0 Lollipop)
•    iOS 14 of hoger (minimaal iOS12)

Om de MedimoApp goed te laten functioneren zijn onderstaande punten vereist.

Hardware:

•    Camera (minimaal 1)
•    Beschikbaar werkgeheugen: 512MB of meer
•    Beschikbare interne opslag: 128MB of meer
•    Schermresolutie 768 x 1280 of hoger
•    CPU: 2018 mid range of beter

Medisch Hulpmiddel

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en toedienregistratiesysteem (TDR) en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Directive (MDD, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024