Welk device het beste voor toedienregistratie?

Dat is afhankelijk van uw eigen wensen, echter voor reguliere toedienregistratie raad Medimo het volgende aan:
  1. Minimale schermresolutie bedraagt 1024px in de breedte voor de reguliere TDR.
  2. Minimale schermgrootte om werkbaar te delen is 8inch (ipad Mini of vergelijkbaar/groter).
  3. Minimaal IE 11 of andere moderne browser zoals Chrome, Firefox of Safari.
  4. Als ook met ECD gewerkt wordt kan een klein netbook, of touchlaptop functioneel zijn (toetsenbord).
  5. Afhankelijk van deelsituatie juist een tablet (makkelijk meenemen naar kamer) of laptop (makkelijk op medicijnkar te plaatsen).
  6. Er zijn tegenwoordig ook veel hybride varianten waardoor combinatie van tablet en laptop ook mogelijk is.
  7. Voor dubbele controle, om foto's van de cliënt te maken, en voor aanpassingen in de rol is een camera benodigd.
De MedimoApp draait op ARM Android (x86 via emulatie) en iOS apparaten. Voor het besturingssysteem (O.S. Operating System) adviseert Medimo onderstaande:

OS (operating system)
  1. Android 8 Oreo of hoger (minimaal Andriod 4.1 Jelly Bean)
  2. iOS 11 of hoger (minimaal iOS9)
Hardware
  1. Camera (minimaal 1)
  2. Beschikbaar werkgeheugen: 128MB of meer
  3. Beschikbare interne opslag: 64MB of meer
  4. Schermresolutie 768 x 1280 of hoger
  5. CPU: 2018 mid range of beter
Bij twijfel of uw apparaat geschikt is voor het gebruik van de MedimoApp kunt u contact opnemen met de functioneel applicatiebeheerder van uw zorgorganisatie. Deze kan contact zoeken met de Medimo helpdesk om na te gaan wat de mogelijkheden zijn.