Beschrijving tabblad 'Berichten' bij het accountoverzicht van de gebruiker

Beschrijving tabblad 'Berichten' bij het accountoverzicht van de gebruiker

Medimo kan na aanleiding van een bepaalde handeling een e-mail sturen naar de gebruiker. In dit tabblad kunt u dat voor de gebruiker activeren. De onderstaande afbeelding is hiervan een voorbeeld.

Voorwaarde voor het sturen van berichten is dat er veilig gemaild kan worden naar het opgegeven e-mailadres bij de gebruiker. In het tabblad 'Instellingen' kunt u nagaan welk e-mailadres dat is. De gebruiker kan ook zelf het sturen van e-mail activeren. Zie voor meer informatie daarover het artikel Eigen gebruikersinstellingen

Toelichting op de velden

Voor een toelichting op de velden kunt het hoofdstuk 'Berichten instellingen gebruiker' raadplegen uit artikel Waarover kan Medimo een e-mail sturen naar eindgebruikers?