Foutmelding - Single Sign-on is niet valide of te oud

Bij gebruik van de SSO-koppeling wordt er een toegangstoken aangemaakt door Medimo. Dit token wordt teruggestuurd naar het ECD/EPD die daarmee een inlogpoging doet voor de gebruiker. Voor het token geldt het volgende:
  1. Is specifiek geldig voor productie- of acceptatie-omgeving
  2. Heeft een korte geldigheidsduur
  3. Kan één keer worden gebruikt
Is de token niet geldig, dan wordt de toegang geweigerd en deze foutmelding getoond aan de gebruiker.

Oorzaken

Een oorzaak hiervan kan een tijdelijke vertraging in de internetverbinding zijn. Hierdoor is de geldigheidsduur van het inlogtoken verlopen. In dat geval werkt de koppeling meestal wel bij een tweede of derde poging.

Houdt de foutmelding aan, dan werkt de koppeling mogelijk niet naar behoren. In dat geval dient u contact te zoeken met de Medimo helpdesk of koppelpartner. Hierbij kunt u het volgende melden:
  1. Welke omgeving (productie of acceptatie)
  2. Naam van gebruiker waaraan de foutmelding wordt getoond
  3. Tijdstip van foutmelding.

Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024