Controle online verzekeringsrecht (COV) geeft een foutmelding Forbidden. Wat is er mis?

Controle online verzekeringsrecht (COV) geeft een foutmelding Forbidden. Wat is er mis?

De inloggegevens kloppen niet. Hierbij zijn 2 mogelijkheden:

Maakt u gebruik van CHA?

CHA vraagt haar gebruikers regelmatig om het wachtwoord te wijzigen. Waarschijnlijk heeft u of uw collega de wachtwoordgegevens in CHA gewijzigd. De vernieuwde gegevens moeten ook in Medimo kenbaar gemaakt worden. Deze geeft u op bij uw apotheek entiteit.
Let op! CHA heeft ook persoonlijke inlogaccounts. Deze beginnen met 'Gebruiker'. COV is met deze accounts NIET mogelijk. Maak gebruik van de apotheek inlogaccounts. Deze beginnen met de AGB-code van de apotheek, met daarachter het woordje 'beheer'.

Maakt u gebruik van Vecozo?

Waarschijnlijk is er nog geen juist Vecozo systeemcertificaat ingericht of kloppen de wachtwoordgegevens hiervan niet. Neem hiervoor contact op met de Medimo helpdesk.