Hoe richt ik een permissie in voor alle gebruikers van de apotheek?

Hoe richt ik een permissie in voor alle gebruikers van de apotheek?

Om een permissie toe te kennen voor alle huidige en toekomstige gebruikers van een apotheek, volg de onderstaande stappen. In het voorbeeld wordt uitgegaan van een permissie voor een locatie.

1. Ga naar Onderhoud > Entiteiten > Locaties beheren
  2. Selecteer een van de locaties
  3. Ga naar 'Permissies', u ziet een lijst met alle permissies en settings voor deze locatie
  4. Klik op 'Nieuwe permissie'
  5. Selecteer de ontvanger, bijv 'Alle gebruikers van apotheek ... '
  6. Selecteer de permissie, bijv 'Bekijk medicatie'
  7. Geef een omschrijving/reden
  8. Bepaal de scope, mogen de gebruikers álle cliënten zien van de locatie, of alleen die ingeschreven staan op die apotheek?
  9. Klik op Opslaan, bevestig