Hoe weet ik of bij alle cliënten een BSN is ingevuld?

Dit kunt u nagaan in het overzicht 'Cliënten zonder BSN'. Is deze lijst leeg dan hebben alle cliënten een BSN.

Gebruik het 'Zoeken in alles'-veld of klik vanuit het hoofdmenu op Overzichten > Alle overzichten > Overzicht cliënten zonder BSN. Medimo toont een lijst van cliënten waarbij geen BSN is gevuld. Klik op de cliënt om de status te openen. Klik in de status op de knop 'BSN' om de opvraag te starten.