Hoe weet ik of er herhaalvoorstellen / medicatievoorstellen klaar staan om geaccordeerd te worden?

Hoe weet ik of er herhaalvoorstellen / medicatievoorstellen klaar staan om geaccordeerd te worden?

Medimo toont dit in het dashboard bij de knop 'Accorderen' zie blauwe pijl in onderstaand voorbeeld.

Klik op de knop om de lijst met voorgestelde medicatieopdrachten te tonen. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

Standaard toont Medimo de opdrachten van uw eigen cliënten. Zijn er geen opdrachten voor uw eigen cliënten dan toont Medimo de opdrachten voor collega artsen. Deze opdrachten zijn ook met de knop 'Waarneming' (zie blauwe pijl in de bovenstaande afbeelding) na te gaan.

Klik op een regel en Medimo toont de status van de cliënt. Hierna kunt u via de betreffende 'Let op!' melding de opdrachten beoordelen.