Hoe weet ik of er voorstellen geaccordeerd moeten worden?

Medimo toont in het hoofdmenu in de knop 'Accorderen' het aantal voorstellen wat klaar staat. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld. Hierin wijst de groene pijl naar het aantal voorstellen wat klaar staat.

Klik op de knop 'Accorderen en Medimo toont een lijst met voorstellen. Onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

Standaard toont Medimo de voorstellen die zijn gedaan voor uw eigen cliënten. Met de knop 'Waarneming' worden alle voorstellen getoond ook van cliënten waarvoor u waarneemt. Zijn er geen voorstellen voor uw eigen cliënten dan toont Medimo direct de cliënten waarvoor u waarneemt.

Klik op de cliënt en Medimo toont de status van de cliënt. Vanuit hier kunt u het voorstel accorderen door op de betreffende link te klikken. Voor instructies over het accorderen van een voorstel kunt u artikel Hoe accordeer ik een herhaalvoorstel (opiumwet herhaalaanvraag)? raadplegen.