Kan de apotheek voor een cliënt die tijdelijke afwezig is medicatie importeren?

Kan de apotheek voor een cliënt die tijdelijke afwezig is medicatie importeren?

Nee, voor cliƫnten die tijdelijke afwezig zijn wordt de medicatie-import geblokkeerd.

Medisch Hulpmiddel

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en toedienregistratiesysteem (TDR) en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Directive (MDD, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-1, productiedatum: 27-02-2024